Om dnp Visiosign

Igennem 20 år har vi været first-mover inden for digitale skærmbaserede løsninger til intern kommunikation, vejvisning, lokale- & møderumsskærme, digitale receptioner og visuelle digitale løsninger. dnp Visiosign er en dansk IT- og konsulentvirksomhed, som er specialiseret i at levere skærmbaserede løsninger til moderne digitale bygninger.

OM VISIOSIGN

Ånden i vores virksomhed er mennesket og fagligheden.

dnp Visiosign er en del af dnp denmark, der er verdens førende leverandør af høj-kvalitets optiske projektionsskærme. dnp denmark er en del af den japanske koncern Dai Nippon Printing Co Ltd.

Din nye samarbejdspartner.

Vi ser os ikke kun som en leverandør – vi er jeres nye samarbejdspartner. Sammen med jer vil vi sætte nye standarder for jeres digitale kommunikation. dnp Visiosign består af 55 engagerede medarbejdere. Vores konsulenter og projektledere skaber en løsning efter jeres ønsker og behov. Vores montører hænger jeres skærme op med erfaring og øje for detaljen. Vores udviklere integrerer og skaber bro til jeres øvrige systemer. Vores supportere står altid klar til at hjælpe.

NYE STANDARDER

Vi vil sætte nye standarder for intern- skærmbaseret kommunikation.

Vi tror på en kontinuerlig optimering af brugeroplevelsen, uddannelse og support til vores kunder og samarbejdspartnere, samt opkvalificering af os selv, og vores viden indenfor den interne og visuel kommunikation.

Vi udvikler brugervenlige skærmbaserede kommunikationsløsninger.

Disse løsninger gør organisationer, i alle størrelser, i stand til at skabe målrettede og fleksible displayuniverser med indhold, der kan opdateres og serviceres centralt.

Kvalitet og høje standarder

Vi går meget op i, at vores produkter lever op til de højeste standarder, og at vi driver vores forretning på en forsvarlig måde. I kan læse mere om datasikkerhed og produktspecifikationer sidst i dokumentet.

Vores GDPR-politik, datasikkerhed og vores CSR-politiker er noget, vi mener og lever efter.

Stærke kunderelationer over 20 år

Når vi refererer til kunder som Novo Nordisk, Danfoss, Arla, Ørsted, Københavns Kommune, Københavns Universitet, Lunds Universitet og Saint Gobain m.fl., så øger det automatisk noget i tilliden hos nye kunder, når vi kan sige, at de har været kunder i mere end 10-15 år. Det understreger forståelsen af troværdighed.

SØREN KRÆMMERSGAARD

Vil du vide nærmere, om hvordan vores løsninger kan styrke jeres organisation?

Søren Kræmmergaard
VP, Global Sales.
sk@dnpvisiosign.com
+45 61 20 11 23
Connect LinkedIn