Kundecases

Vi er stolte over at have langvarige kunderelationer, som betyder, at vi bliver valgt til via referencer fra andre tilfredse og loyale kunder.

KUNDER

Stærke kunderelationer over 20 år

Vi er stolte over at have langvarige kunderelationer, som betyder, at vi bliver valgt til via referencer fra andre tilfredse og loyale kunder. Skal vi hjælpe din virksomhed med at optimerer jeres digitale løsninger? Du kan blive inspireret af vores tidligere arbejde herunder.

Vi tilstræber at leverer den løsning der bedst imødekommer jeres behov – hvorfor der også er rummelighed i leverancer for at tilpasse løsninger og i dialog undersøge hvad der er rigtigt. Vores fornemmeste opgaver er at være jeres tætte samarbejdspartner. Vi vil hjælpe jer og være yderst omhyggelige, så I kan føle jer trygge i jeres digitale løsninger.

Vi referer allerede til kunder som Novo Nordisk, Danfoss, Arla, Ørsted, Københavns Kommune, Københavns Universitet, Lunds Universitet og Saint Gobain m.fl. Vi er glade for den troværdighed, som det skaber og tror på langvarige kunderelationer.

Bliv kunde hos Visiosign

Cases

Antvorskov Plejecenter

Arla

Københavns Erhvervsakademi

Musikhuset Aarhus

National Oilwell Varco (NOV)

Øresundsakvariet

Saint-Gobain Danmark

Sundhedshus Nørrebro

VIA

SØREN KRÆMMERGAARD

Vil du vide nærmere, om hvordan vores løsninger kan styrke jeres organisation?

Søren Kræmmergaard
VP, Global Sales.
sk@dnpvisiosign.com
+45 61 20 11 23
Connect med mig på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

… og hold dig ajour med bestpractises indenfor Intern kommunikation, digital signage. Opkvalificere dine faglige kompetencer, med ekspert råd, white papers, e bøger og branche undersøgelser.

Dette website er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår er gældende.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.