Løsninger

Hos dnp Visiosign er vi specialister i informationsskærme. Vi tilbyder samlede pakker, der inkluderer alt fra hardware og software til design og funktioner. Vi står altid klar med faglig og kompetent rådgivning, så du føler dig sikker i, at du har fået den rette løsning til netop dine behov.

Infoskærm

Vores infoskærme gør tydelig kommunikation nemt

Læs mere

Bookingskærm

Optimer bookingprocessen og få overblik over lokaler og møderum

Læs mere

Gæsteregistrering

Mød dine gæster, så snart de kommer ind af døren med interaktiv gæsteregistrering

Læs mere

Vejviser

Modtag gæster med vores digitale vejviser

Læs mere

Skærmvæg

Fremhæv gode historier og billeder med en imponerende skærmvæg

Læs mere
Visiosign Cloud
ALLE SKÆRME I ÉT SYSTEM

Visiosign Cloud

Visiosign Cloud samler alle organisationens skærmløsninger i én platform. Visiosign Cloud er dnp Visiosigns eget software, og vi har bygget det til at være brugervenligt og fleksibelt.

Det er muligt at kombinere vores skærmløsninger på alle tænkelige måder, fra en enkelt skærm til flere hundrede skærme. Alle skærme kobles til Visiosign Cloud hvorfra de kan tilgås og administreres af de brugere, der har adgang til hele eller dele af systemet.

Vores løsninger indeholder alt der skal til for, at du kan komme godt i gang med at bruge din nye skærm. Dette indebærer alt fra software til vedligehold af indhold, dedikeret signage hardware og vejledning.

Vi leverer holistisk rådgivning med et 360° overblik over, hvordan vi bedst sammensætter hardware, software og service til dig og din virksomhed.