Visiosign Cloud

Visiosign Cloud er den online platform, der samler alle organisationens informationsskærme i én brugervenlig platform.

Platformen tilbyder samlet administration af indhold, brugere og it-udstyr på alt fra én til hundredvis af skærme.

VISIOSIGN CLOUD

Alle skærme samlet i en platform

Visiosign Cloud samler alle organisationens skærme i én platform og er udviklet af dnp Visiosign. Med fokus på brugervenlighed og nem administration er det muligt at tilknytte et uendeligt antal skærme og brugere.

Fra en hvilken som helst computer kan der nemt logges på Visiosign Cloud og her fra kan alle enheder administreres og driftes på få minutter.

Få et tilbud i dag

Administrér dine enheder fra én platform

Multibruger adgang og individuelle brugerrettigheder

Det er muligt at tilknytte et uendeligt antal skærme og brugere på løsningerne. Brugerne kan få adgang til få, flere eller alle skærme og have forskellige rettigheder i systemet. Brugere kan organiseres i brugergrupper og være tilknyttet en eller flere grupper. Der understøttes login med Single-Sign-On. Desuden kan brugere og brugergrupper administreres direkte i Visiosign Cloud eller via jeres AD.

En løsning, der afspejler organisationens struktur

dnp Visiosign hjælper med at opbygge en struktur i Visiosign Cloud, der spejler den eksisterende organisationsstruktur. Strukturen gør det enkelt at
bestemme præcist, hvilket indhold, der skal vises hvor og på hvilket tidspunkt i organisationen. Budskaber kan derfor målrettes til én eller flere specifikke afdelinger, bygninger eller lokaliteter.

En løsning, der kan tilpasses når organisationen ændres

Løsningen er organisk. Det betyder, at der nemt kan laves ændringer, når organisationen udvikler sig. Det er muligt at tilføje ekstra afdelinger, afdelinger i flere lande og flere typer af skærme. Det er med andre ord meget nemt at skalere både op og ned.

Tekst, billede og video

Automatisk

Funktion

Tekst og billede: Opsætning og redigering af tekst og billede i et felt. Helt frit eller med en skabelon. Der findes i systemet muligheder for at opbygge en bred vifte af skabeloner tilpasset jeres skærme.

Billeder: Indsæt hurtigt billeder og tilpas dem i Visiosign Cloud.

Billedgalleri: Vis flow af billeder fra en folder i ét samlet forløb eller bland med nyheder.

Video: Indsæt videoklip om f.eks. sikkerhed, branding eller organisationens identitet.

Planlægning: Alle nyheder kan planlægges til visning på dato og klokkeslæt, og med gentagelsesmønstre.

Der findes mange måder at lave automatisk indhold på, eksempler er:

Integration: Vis data fra andre datakilder. Læs mere om de forskellige muligheder herunder.

Nyheder: Vis automatisk de nyeste nyheder fra medier, der udgiver RSS-feeds.

Ur og dato: Vis ur, dato og ugenummer efter relevant tidszone og sprog. Der kan også vises en serie af verdensure.

Vejrudsigt: Vis vejrudsigten for en eller flere dage, med mulighed for tilpasning af vejerikoners udseende.

Tæller: Vis tæller, der f.eks. tæller dage siden sidste arbejdsulykke eller dage, timer og minutter til en særlig begivenhed.

Tilpasset design Alle skærme kan tilpasses specielle ønsker til design, så de matcher organisationens visuelle identitet. Herunder brug af farver og skrifttyper.

Der kan vælges design ud fra standard katalog eller design kan laves unikt til jer.

Der kan laves design inddelt i ét eller mange separate felter og i hvert felt kan der tilpasses skabeloner der passer til netop jer.

Touch: For at gøre skærmløsningerne interaktive er der mulighed for at integrere
touch-funktioner.

Find vej: Touch-søgning og kortvisninger hjælper med at finde personer, funktioner
eller lokaler.

Gæsteregistrering: Med gæsteregistrering kan besøgende søge efter medarbejdere, de har et møde med, og melde deres ankomst. Der er også mulighed for at få printet et gæstekort.

 

Integration: Mødedata

Hent data fra jeres mødebooking system eks. Outlook Exchange, Pronestor, Concierge, Facilitynet, Spectra Systems eller Fideleo.

Brug eks. skærme ved indgangspartier til at vise gæster overblik over kommende møder og bookede lokaler.

Oversigten tilpasses jeres design.

Foran det enkelte lokale vises mødedata for netop igangværende eller kommende møder i dette lokale. Der kan videre åbnes for booking direkte fra skærmen, videre kan møder aflyses eller forlænges.

Skærmens layout og funktion tilpasses efter jeres design.

Integration: Nyheder - interne og eksterne

Visiosign Cloud tilbyder muligheder for at hente nyheder fra andre systemer og vise dem på jeres skærme, eks. Microsoft 365 Sharepoint, TV2 Vision eller RSS.

Her kan vises indhold fra Sharepoint News eller Lists. Nyhederne kan styles så de præsenteres bedst muligt på skærmene. Det kan styres fra Visiosign Cloud at interne nyheder kun vises på udvalgte interne skærme.

Indsæt nyhedsklip fra TV2 News på skærme i venteområder og receptioner.

RSS nyheder giver korte one-liners fra landets største nyhedsudbydere eks. giver DR muligheden for tema inddelte nyheder.

Integration: Business Intelligence

Brug skærmene til at sætte fokus på data fra jeres vigtigste Business Intelligence systemer eks. fra Microsoft Power BI eller Tableaux.

Visiosign Cloud giver mulighed for at vise Microsoft Power BI  rapporter med embedded Analysis.

Det giver ikke kun mulighed for at vise rapporter (inkl. individuelle visuals). Det tillader også at rapporterne er automatisk opdateret og fuldt interaktive. Sammen med den indbyggede touch funktion i Visiosign Cloud vil man kunne skifte mellem forskellige rapporter og interagere med disse.

Integration: Skema data

Visiosign Cloud tilbyder integration mod skemadata fra planlægningssystemer som Syllabus, TimeEdit, Yesplan, Ludus og Untis.

Fra skema systemer kan hentes data til visning på oversigter i indgangspartier eller på små skærme foran undervisningslokaler. Visningerne tilpasses til nøjagtigt jeres formål med mulighed for eks. kursustitel, underviser eller overblik over ugen.

Vis Yesplan booking data om eks. dagens events på skærme i bygningen, reklame for kommende arrangementer, lokale bookinger til kunstnere foran kunstner garderober m.m.

Øvrige integrations muligheder

Visiosign Cloud tilbyder mange forskellige typer af integrationer. Således at jeres data kommer ud på skærmene. Af kendte løsninger kan nævnes: Puzzel, Social medier, Jobnet, Rejseplan og aktiekurser. Vi har mere end 20 års erfaring på det Skandinaviske marked i at tilpasse visninger til infoskærme og har egne  in-house programmører der arbejder alene med at tilbyde denne type tilpasninger.

Visiosign Cloud tilbyder visning af indhold fra Instagram, X, Linkedin og Yammer.

Der tilbydes visning af job opslag direkte fra Jobnet. Filtreret eks. pr. kommune.

Løsninger der styres fra Visiosign Cloud

Infoskærm

Vores infoskærme gør tydelig kommunikation nemt

Læs mere

Bookingskærm

Optimer bookingprocessen og få overblik over lokaler og møderum

Læs mere

Gæsteregistrering

Mød dine gæster, så snart de kommer ind af døren med interaktiv gæsteregistrering

Læs mere

Vejviser

Modtag gæster med vores digitale vejviser

Læs mere

Skærmvæg

Fremhæv gode historier og billeder med en imponerende skærmvæg

Læs mere