Support

KONTAKT

Har du spørgsmål?

Vores support-team sidder klar ved telefonerne til at svare på dine spørgsmål.

Support åbningstider på telefonen:

Mandag - fredag

Kl. 8 - 16

Weekend og helligdag

Lukket

Stil dit spørgsmål ved sende at udfylde formularen nedenfor – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring +45 3915 3321

Kontakt support

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
PERSONLIG SUPPORT

Vi lægger vægt på god og personlig support

Igennem 15 år har vi opbygget stærke og personlige relationer til vores kunder. Den gode kontakt sætter vi en dyd i at bevare. Vores kunder skal føle, at de trygt kan komme til os og få løst såvel små som store udfordringer i hverdagen.

Medarbejderne i supportafdelingen har vi håndplukket, så de kan hjælpe med en bred vifte af tekniske udfordringer. De besidder forskellige egenskaber og er altid klar til at hjælpe. dnp Visiosign lægger stor vægt på at yde en effektiv og kvalificeret personlig support, der lever op til kundernes tilfredshed.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Nej det skal man ikke. Visiosign Cloud er browserbaseret. Det eneste man skal bruge for at logge på, er internet og en computer. Fra dnp Visiosign kan man administrer alle de enheder, der er koblet til systemet, som man har rettigheder til.

Din kollega skal have sit eget personlige login der er tilknyttet deres email. En administrator kan oprette en ny bruger ved eks. at kopiere din bruger – du er også meget velkommen til at kontakte support@dnpvisiosign.com der hurtigt opretter den nye bruger.