Privat

dnp Visiosign leverer mange forskellige digitale løsninger til private virksomheder i alle størrelser.  Moderniser dit kontor med æstetiske og brugervenlige skærme, hold dine medarbejdere opdateret og optimer jeres mødekultur.

DIGITAL RUNDVISNING

Vi har den rette løsning til din virksomhed

Uanset hvad din private virksomhed beskæftiger sig med, så har vi digitale løsninger, der skaber værdi for dig og afspejler din specifikke virksomheds behov! Vi hjælper eksempelvis med at holde dine medarbejdere velinformerede og skaber en fællesskabsfølelse på tværs af faciliteter, afdelinger og lokationer med infoskærme og skærmvægge.

Kontakt os og få en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at finde de rette digitale løsninger for dig og din virksomhed.

PRIVAT SEKTOR

Udvalgte løsninger til den private sektor

Se alle løsninger

Infoskærme

Mere om produktet

Bookingskærme

Mere om produktet

Skærmvæg

Mere om produktet

Gæsteregistrering

Mere om produktet
DIGITALE MØDESYSTEMER

Skab en sund mødekultur i din virksomhed

Der er høje krav til fremtidens arbejdsplads. Blandt andet til hybrid arbejdspladser og online møder. Vi tilbyder mange forskellige digitale løsninger, der kan skabe en sund mødekultur for din virksomhed. Simple og brugervenlige digitale løsninger kan være med til at sikre dine ansattes trivsel.

Som din digitale rådgiver kan vi levere mødebookingsskærme, der kan skabe overblik over mødelokaler, vi tilbyder digitale mødesystemer som sessions, en moderne og brugervenlig mødeløsning, gæsteregistrering, hvis din virksomhed har eksterne stakeholders, og meget andet. Samtidig sidder vores rådgivere klar med hjælp på vores hotline, hvis der skulle opstå problemer eller usikkerheder i forbindelse med dine digitale løsninger.

CASES

Udvalgte kundecases

Københavns Erhvervsakademi

Udvalgte kundecases

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.

Se vores cases
Se alle cases
ANMELDELSER

Vores kunder siger

Tina Briting, IT chef EUC Sjælland

“En anden måde vi sparer tid på er ved at minimere vores transporttid. Vores centre ligger spredt over hele Sjælland og ved at afholde vores møder via skype, sparer vi ca. 1,5 times transport pr. møde – pr. medarbejder! Det bliver til en hel del timer, når man ganger det op over et år.”

Nicolai Grube Rosen, Managing Director Anticimex Innovation Center

“Vi havde et ønske om at kunne optage vores møder på video. Denne mulighed fandtes ikke som standard. Men efter en god dialog med sessions møderumsekspert fik vi skræddersyet en løsning, der passede perfekt til vores behov. Nu kan vi nemt optage vores møder på video, så vi efterfølgende kan sende dem til de folk, der ikke kunne deltage fx på grund af tidsforskellen.”