Transport og produktion

Moderniser din produktions- eller lagerfaciliteter med digitale løsninger fra dnp Visiosign. Hold dine medarbejdere opdateret med infoskærme, inspirer med en skærmvæg med billeder og fortællinger og simplificer jeres processer med digitale systemer og løsninger. Kontakt os og få en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.

DINE BEHOV I FOKUS

Vi har den rette løsning til din virksomhed

Uanset hvad dine produktions- eller lagerfaciliteter beskæftiger sig med, så har vi digitale løsninger, der skaber værdi for dig og afspejler din specifikke virksomheds behov! Vi kan eksempelvis hjælpe dig med at hold alle dine medarbejdere velinformerede og skabe en fællesskabsfølelse på tværs af faciliteter, afdelinger og lokationer med infoskærme og skærmvægge.

Kontakt os og få en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at finde de rette digitale løsninger for dig og din virksomhed.

TRANSPORT & PRODUKTION

Udvalgte løsninger til transport & produktion

Se alle løsninger

Infoskærme

Mere om produktet

Bookingskærme

Mere om produktet

Skærmvæg

Mere om produktet

Gæsteregistrering

Mere om produktet
GÆSTEMODTAGELSE

Brugervenlig gæstemodtagelse

Tag godt imod eksterne og interne stakeholders med hjælp fra en digital gæsteregistreringsskærm samt en digital vejviser.

Ikke alene vil din virksomheds besøgende få et godt og overskueligt førstehåndsindtryk, vores digitale løsninger vil også effektiviserer receptionen og lette en receptionists arbejdsopgave.

Derudover vil vores infoskærme eller digitale plakaters æstetiske design og funktionalitet pryde en hver virksomheds lokaler.

CASES

Udvalgte kundecases

Københavns Erhvervsakademi

Udvalgte kundecases

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.

Se vores cases
Se alle cases
ANMELDELSER

Vores kunder siger

Tina Briting, IT chef EUC Sjælland

“En anden måde vi sparer tid på er ved at minimere vores transporttid. Vores centre ligger spredt over hele Sjælland og ved at afholde vores møder via skype, sparer vi ca. 1,5 times transport pr. møde – pr. medarbejder! Det bliver til en hel del timer, når man ganger det op over et år.”

Nicolai Grube Rosen, Managing Director Anticimex Innovation Center

“Vi havde et ønske om at kunne optage vores møder på video. Denne mulighed fandtes ikke som standard. Men efter en god dialog med sessions møderumsekspert fik vi skræddersyet en løsning, der passede perfekt til vores behov. Nu kan vi nemt optage vores møder på video, så vi efterfølgende kan sende dem til de folk, der ikke kunne deltage fx på grund af tidsforskellen.”