Offentlig

Moderniser din offentlige institution med digitale pakkeløsninger fra dnp Visiosign. Vi kan levere alt fra mødebookingskærme, gæsteregistrering, infoskærme og meget andet.

DIGITAL RUNDVISNING

Skab tryghed og overblik

Vores digitale løsninger kan hjælpe med at skabe tryghed og overblik i en kommunal eller offentlig sammenhæng.

Tag eksempelvis godt imod gæster med en gæsteregistreringsskærm eller en digital vejviser, så ingen kan være i tvivl om, hvorvidt de er mødt op det rigtige sted. Med vores digitale plakater kan du samtidig holde besøgende og ansatte informerede omkring nye tiltag eller kommende arrangementer.

Kontakt os og få en uforpligtigende snak om, hvilke digitale løsninger, der passer bedst til jeres behov.

OFFENTLIGE INSTITUTIONER

Udvalgte løsninger til offentlige institutioner

Se alle løsninger

Infoskærme

Mere om produktet

Digital plakat

Mere om produktet

Bookingskærme

Mere om produktet

Gæsteregistrering

Mere om produktet
KOMMUNIKATION

Infoskærme til intern kommunikation

Med infoskærme kan din organisation kommunikere klart, tydeligt og effektivt til alle medarbejdere samt til gæster og besøgende. Det bliver let at give aktuel, relevant og målrettet information til medarbejdere på tværs af afdelinger, etager og lokationer.

Infoskærme er et effektivt værktøj i organisationens samlede kommunikationsstrategi. Det brugervenlige interface gør infoskærmen nem at administrere gennem Visiosign Cloud.

CASES

Udvalgte kundecases

Københavns Erhvervsakademi

Udvalgte kundecases

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.

Se vores cases
Se alle cases
INFORMATION

Tydelig information

Skab tydelig information med vores digitale plakater. Her kan du vise central information på tværs af lokationer, samt holde både ansatte og besøgende opdateret.

dnp Visiosign leverer ikke bare et produkt – vi tilbyder os som samarbejdspartnere. Det betyder, at du trygt kan implementere vores digitale løsninger. Vi står altid klar til at hjælpe og guide dig.

Skal vi hjælpe din institution?

ANMELDELSER

Vores kunder siger

Nicolai Grube Rosen, Managing Director Anticimex Innovation Center

“Vi havde et ønske om at kunne optage vores møder på video. Denne mulighed fandtes ikke som standard. Men efter en god dialog med sessions møderumsekspert fik vi skræddersyet en løsning, der passede perfekt til vores behov. Nu kan vi nemt optage vores møder på video, så vi efterfølgende kan sende dem til de folk, der ikke kunne deltage fx på grund af tidsforskellen.”

Tina Briting, IT chef EUC Sjælland

“En anden måde vi sparer tid på er ved at minimere vores transporttid. Vores centre ligger spredt over hele Sjælland og ved at afholde vores møder via skype, sparer vi ca. 1,5 times transport pr. møde – pr. medarbejder! Det bliver til en hel del timer, når man ganger det op over et år.”