Uddannelse

Moderniser din uddannelsesinstitutions digitale profil med infoskærme, digitale vejvisere, bookingsystemer og meget andet. Dnp Visiosign står klar til at rådgive omkring dine behov og ønsker.

DINE BEHOV I FOKUS

Skræddersyede løsninger til jeres behov

Uanset om jeres uddannelsesinstitution eller campus mangler infoskærme til kantinen, en skærmvæg eller en digital vejviser, så har vi de perfekte løsninger til jer. Vores samlede løsninger gør det nemt at skabe overblik, fællesskab og at holde alle elever og ansatte velinformerede.

Som jeres digitale rådgivere har vi ikke alene valgt at have fokus på brugervenlighed og simplicitet, men vi har også et fokus på, at vores løsninger æstetisk og designmæssigt skal passe ind hos jer!

Kontakt os, så vi kan hjælpe jer med at finde de rette løsninger til jeres behov.

UDDANNELSESINSTITUTIONER

Udvalgte løsninger til uddannelsesinstitutioner

Se alle løsninger

Infoskærme

Mere om produktet

Bookingskærme

Mere om produktet

Skærmvæg

Mere om produktet

Gæsteregistrering

Mere om produktet
VORES LØSNINGER

Fremtidens uddannelsesinstitution

Det er vigtigt, at uddannelsesinstitutioner er med til at forme fremtiden og vi vil derfor gerne være jeres digitale partnere, der giver jer værktøjerne til at nå jeres fulde potentiale.

Tag godt imod de studerende og ansatte med hjælp fra digitale vejvisere, der gør det nemt at finde rundt på lokationen. Derudover kan læsesale, studierum og lignende sættes i system på en effektiv og brugervenlig facon med hjælp fra vores mødebookingskærme.

Book en virtuel rundvisning og bliv præsenteret for vores mange samlede løsninger og se, hvad der passer bedst til jeres behov og ønsker.

CASES

Udvalgte kundecases

Københavns Erhvervsakademi

Udvalgte kundecases

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.

Se vores cases
Se alle cases
ANMELDELSER

Vores kunder siger

Nicolai Grube Rosen, Managing Director Anticimex Innovation Center

“Vi havde et ønske om at kunne optage vores møder på video. Denne mulighed fandtes ikke som standard. Men efter en god dialog med sessions møderumsekspert fik vi skræddersyet en løsning, der passede perfekt til vores behov. Nu kan vi nemt optage vores møder på video, så vi efterfølgende kan sende dem til de folk, der ikke kunne deltage fx på grund af tidsforskellen.”

Tina Briting, IT chef EUC Sjælland

“En anden måde vi sparer tid på er ved at minimere vores transporttid. Vores centre ligger spredt over hele Sjælland og ved at afholde vores møder via skype, sparer vi ca. 1,5 times transport pr. møde – pr. medarbejder! Det bliver til en hel del timer, når man ganger det op over et år.”